HEJ LÖRDAG
Vy från sängen igår kväll. Jag låg och funderade på att försöka börja läsa en bok men somnade visst istället på två sekunder. Det där med att läsa är inte det lättaste när koncentrationsförmågan är obefintlig. 
 
Jag startade dagen med att ta en långpromenad med Lowe. Tänkte att det är lika bra att dra en ordentlig repa när vi ändå är på g. Kände mig som världens sämsta när jag släpade med mig honom genom tågstationen. Lowe är inget större fan av att besöka nya platser och än mindre sånna som innebär trappor. Stackarn kröp nästan fram längs med väggarna innan vi kom ut på känd mark igen. Haha, herregud.. kunde ändå inte, trots mitt dåliga samvete, låta bli att skratta för mig själv. En sån jädra mespropp är han, vår lille lus.
 
Jesper gick till jobbet för en liten stund sen och kommer inte hem förrän inatt igen. Älskar att vara ihop med en kock men hatar arbetstiderna. Blä! Jag & Lowe får väl göra vårt yttersta för att underhålla varandra denna lördag. Just nu ligger vi i varsin ände utav soffan och tittar på Nyhetsmorgon. Kanske att en skulle ta och masa sig till köket för att göra lite frukost? Vore onekligen gött med lite te och en rostad macka eller två.