hallelujah
Idag var jag inte in da zone för skolan så jag slaggade lite extra länge. Det var skönt som fan. Sen är jag hade vaknat städade jag lite i mitt rum och sen la jag mig soffan och sov ett par timmar till. Jag är ganska så bra på't faktiskt. Vid fyra träffade jag iallafall Högqvist och vi drog och solade lite. Det tog hyffsat bra idag faktiskt. Ett litet tips till omgivningen är att man inte ska sola med armband på sig, iallafall inte sju stycken egenpärlade på samma arm. Jag har fetaste vita sträcket där. Inte speciellt vackert, men waeffah. Jag kan nog leva med det.

För en stund sen kom vi hem hit till pappa. Det är ff här idag. Min kära far har åkt till Finland med jobbet så jag hoppas att han har det trevligt och överlever. Högqvist och jag har kikat på Idol och Amanda pissade ju så jävla hårt på både Marie och Andreas. Vi satt och snackade så jävla mycket skit om dom. Jag råkade vara sådär extra rolig så Högqvist spillde ut loka i min säng. Men ja, det gjorde inget. Vi lär väl bli kvar vid teven fram tills att Idol är slut. Det kommer nog en extra vän hit om en stund också. Trevligt värre!

"Vet du vad dom sa på stan när jag visa mitt rövhål?
-Hej Andreas, är du ute och går?"

"Peter Jidhes keuk i min reuv är nått för maj"
men jag vet inte

Nu sitter jag och lattjar lite i datasalen här i skolan. Elias skrev nyss en hatisk blogg för min skull. Enligt han är vi dom bästa vännerna i hela världen, så jag antar att jag får hålla med om det. Idag har vi smiskat och slått varandra. Lite smått naughty låter det alltså, men det var skoj. Mitt lår är dock helt rött och smärtar nått jävulskt fortfarande. Den där Elias har bra klipp i handen alltså.

Well, jag tänker gitta nu iallafall. Jag ville bara att alla skulle veta hur jäkla bra vänner jag har. Till och med Krickan har gaskat upp sig. Ibland blir man allt bra lycklig alltså. Nu ska jag fortsätta kika vidare på bilddagboken. Att jobba med temaarbetet är inget som känns speciellt party. Jag gör som Elias och pissar på allt. Vi äger.

utan mina mjukisbrallor
Ja, det är precis som det låter. Jag sitter här utan mjukisbrallor. Istället för ett par stora, varma byxor så har jag fått på mig leggins idag. Det hade vart bättre med jeans kanske, men waeffah. Jag som är så hård kan nog ta lite kyla. Det känns ganska så naket iallafall. Att jag tar på mig nått annat än mjukz hör ju inte till vanligheterna direkt. Folket i skolan kommer nog få världens chock. Emma Carlzon går i leggins= alla dör i hjärtattack, typ.

Det sög att blogga idag på morgonen. Det finns ju faktiskt inget speciellt att skriva om heller eftersom jag vaknade för en dryg timme sen. Jag tror att jag ska fortsätta sjunga lite och sen ska jag traska upp till Jossi. Vi ska äta guldmål ihop idag igen. Det är the new thing så att säga. Ifall Högqvist joinar återstår att se, men jag får träffa henne sen iallafall. Thank lord for that säger jag bara. En hel dag utan varandra känns jävligt mycket längre. För övrigt hoppas jag på att Elias har gaskat upp sig sen gårdagen. Om inte så smäller det, och det är inte lite heller.