LAST DAY OF JANUARY
 
↑ I torsdags var jag nere i Jönköping tillsammans med lillebrodern och fader vår. Hade gått upp kl. 05:15 för att öppna på jobbet så jag kan lova er att jag var dödligt trött den eftermiddagen och kvällen, vilket resulterade i en hel del skrattanfall. Den glädjen fick ju dock vara kortvarig eftersom att HV71 (mitt fabboritlag för er som inte har hängt med här på tightlikeatiger sedan start) spelade cirka sämst i hela världen och därför förlorade matchen.
 
Igår var jag och Jesper iväg på mina två kömpisars 25-årsfest. Väldigt, väldigt trevlig kväll! Hade ju varit kul om en hade tagit ett och annat kort men så långt tänkte jag tydligen inte går så ni får klara er utan. Kvällen avslutades på Falsketas största mötesplats, Lerran/Olearys, och när klockan närmade sig stängningsdags tog vi sällskap med grannarna hemåt och gick nattpromenad tillsammans med våra två odjur. 


(Jag tog åtminstone en selfie innan vi gick iväg igår kväll. Jädrar vettni, vad laddad jag var! Titta på mig bara. Sitter där i gamle EPA-trakorn med wunderbaumen dinglandes vid min sida, häller i mig alkohol och vrölar lite Eddie Meduza/Pipex. Snapchat har verkligen lyckats fånga allt som schlätta representerar i ett och samma filter, eller vad det nu kallas).
 
Denna söndag har varit lugn och fin. Jag mådde oförskämt bra imorses och drog därför med mig Lowe ut på en långpromenad. Sen hann vi knappt innanför dörren här hemma innan vi gick ut igen och mötte upp mamma, Inge och Eskil för en promenad uppe på berget. Lowe lyckades under dom trettio minuterna få syn på tre rådjur som han gärna ville sticka efter och dessutom S-L-Ä-P-A mig flera meter i snön då han ville fram till en annan hund. Alltså herregud, ni fattar inte hur sjukt stark han är. Jag har inte ett skit att sätta emot när han får för sig att dra iväg. Kanske i och för sig säger sig självt då det skiljer typ femton kilo på oss två :)) Nu blir det iallafall till att köpa en sele till tjocksmocken igen och se om det kanske kan funka lite bättre. Avslutade eftermiddagen med middag hemma hos moderfodret och Inge tillsammans med Jeppe, Musse, Mathilda, lillebror och hans tjej. Perfekt söndag, helt enkelt!
 
2016-01-26
Den här dagen har haft full rulle sedan klockan 05:55 imorses, alltså tiden då jag klev upp och gjorde mig iordning för att gå till jobbet. Försöker gång på gång under tiden då jag är på jobbet påminna mig själv om att inte stressa, att det är ok att skjuta fram vissa saker, att det jag gör är alldeles tillräckligt. Men oj, vad svårt det är! Det är inte gjort i en handvädning att ändra på sig själv och egenskaper som en besuttit sedan dagen en föddes iprincip.
 
Efter jobbet gick jag och Jesper upp till stan en sväng. Fyndade en tisha och ett par byxor faktiskt, så jag får väl lov att känna mig nöjd. Sen stack vi iväg och storhandlade då vårt kylskåp ekat tomt dom senaste dagarna. Nu är det knökafullt och jädrar vad gött det känns alltså! Jesper lagade lax, potatis och sås (eventuellt min fabboritmat i hela världen) till kvällsmat och nu ligger vi i varsin soffa och päser. 
 
Nu väntar lite handboll innan det är dags att gå ut på sista svängen med vår lus. Halvkul i det här förbannade gråa och slaskiga vädret, men en har ju inte direkt något val. Bara att återgå till det vi sysslade mest med i höst: att torka hunden, som HATAR att bli torkad, efter varenda liten promenad. Tjoho..
STORT TACK!
Hur är det med flätor egentligen, är det yay eller nej på någon som är tjugofyra? Känner mig kluven.

Efter inlägget jag publicerade igår har jag fått
mer respons än jag någonsin kunnat hoppats på. Likes, fina ord på facebook, någon kommentar här på bloggen och privata meddelanden också. Att jag satt med en klump i magen igår och tyckt att jag kanske blottat mig och mitt privatliv alldeles för mycket känns bara konstigt nu. Kanske att 2016 kan bli året då människor blir lika pålästa och upplysta om psykisk ohälsa som vi är om t.ex. nyttig kost och träning. Stort, stort tack till alla er som skrivit en liten rad eller hört av er. Det värmer så himla mycket!
 
Idag körde jag en nio-timmarsdag på jobbet och det har faktiskt inte gått annat än bra. Kroppen har orkat och huvudet har hängt med det också, så jag är mer än nöjd! Känner faktiskt att mina batterier är laddade och förhoppningsvis blir vårterminen superbra. Känner dock nu, efter att ha duschat och käkat lite go föda, att tröttheten kommer att smälla till tidigt ikväll. Får väl satsa på att försöka hålla mig vaken under Farmen nu åtminstone och sen krypa ner i sängen med ljudbok - min nya stora kärlek här i livet.