LIVET ÄR INTE EN FEST
Det är inte mycket som gått som det ska den här veckan. Övertid nästan varenda dag på jobbet och jobb som jag tog med mig hem i början på veckan ligger fortfarande orört. (Vill förtydliga att jag inte tagit med mig ett barn hem och förvarat på köksbordet utan lite pappersarbete som vi på förskola faktiskt också sysslar med ibland) Som den lilla pricken över i så har också min telefon börjat krångla. IGEN. Skärmen är ju sprucken på en miljon ställen och det har jag inte orkat göra något åt, men nu är det ingenting som funkar. Alla appar stängs ner, det går inte spara några bilder, ibland är alla bilder helt plötsligt borta, jag skickar sms men det står inte att dom blir skickade och jag kan inte ta emot sms heller. Så förbannat tröttsamt. Vad ska en göra? Ringa till Tre och be om en ny? Jag vettifan. Har inte orkat ta tag i't. 
 
Om ni trodde att det var stopp där? Nej, självklart inte. Lowe har hamnat i nån sinnessjuk trots den här veckan och har åter igen blivit ett litet monster. Inte jättemycket mot mig, för en gångs skull, utan mot Jesper den här gången. Nästa vecka slår vi en pling till veterinären och frågar om vi får komma dit och kastrera honom så fort det går. Kanske att han inte är lika tuff och dominant när han blir utan sina balls. 
 
Och just det. Soffan vi beställde från Ikea som skulle komma lagom till den dagen vi flyttar in i nya lägenheten har fått nytt leveransdatum. Vecka 46 kommer den. Två veckor efter inflytt. Så jävla roligt, verkligen. 
 
Jag tackar för mig. 
Trevlig söndag på er!
SEG MÅNDAG
 
Vilken sanslöst lång dag det här har varit och det trots att jag hade sovmorgon idag. Men måndagar är ju alltid måndagar och dom brukar bjuda på det mesta på jobbet. Jobbade iallafall till halv fem innan vi satte oss i bilen och åkte iväg till Skara för att ha möte fram till klockan sju och sen hem igen och hämta Lowe som varit hos mamma under eftermiddagen. 
 
Jesper jobbar sent idag så jag får spendera kvällen i min ensamhet. Många gånger kan jag tycka att det är skönt att komma hem till en tom lägenhet och bara få vara lite för mig själv efter jobbet, men idag känner jag mest att det bara suger? Hoppas att jag orkar hålla mig vaken tills mannen kommer hem så en åtminstone hinner få sig en kram innan dygnet är slut. Och om inte annat så får en väl trösta sig med att ens favoritprogram i hela världen börjar om tio minuter. 
DEN TRADITIONELLA SÖNDAGSLISTAN

Hur gammal är du?
Tjugofyra.

Hur gammal känner du dig?
Idag känner jag mig som hundratjugofyra.

Vad har du gjort i dag?
Jag har varit på Ikea och blivit ungefär åttatusen kronor fattigare. Känns ju kul. Fast vi köpte faktiskt en ny soffa, två skitsnygga hyllor, nya filtar eftersom Lowe bitit sönder cirka alla vi har hemma just nu och så blev det lite annat smått och gott så en ska inte klaga. Fina grejer!

Vilken film såg du senast?
Waiting. Ganska dålig faktiskt. Om inte jättedålig, när jag tänker efter.

Vem ringde du senast?
Mamma eller lillebror, jag minns inte. 

Är du rädd för blod?
Blod är en utav mina tre fobier här i livet, så ja. Det skulle en ju kunna säga.

Vilken färg är dominerande i din garderob?
Haha, Jesper låg bredvid datorn nu och läste frågorna och gav mig svaret. "Svart, som ni vet, mina små followers". 

När vaknade du idag?
07:30.

Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Någonstans där det är varmt och solen lyser. Någonstans där jag kunde ligga i en solstol, lapa sol och läsa böcker och bara tänka på ingenting. Jävlar vad jag hade behövt det just nu. 

Vad lyssnar du på just nu?
Masterchef på teven och Jesper som står i köket och steker köttbullar och sjunger "Your song". 

Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?
Coca Cola Zero - vitlök - turkisk yoghurt - potatis - morötter.

Vem är din favoritkändis?
Mia Skäringer. En sån jäkla quuen!

Vad är du på för humör just nu?
Ungefär samma underbara humör som jag var igår. Känner mig sådär äckligt likgiltig till allting och ångesten har legat på lur idag också så jag är bara less på allting typ? Sa faktiskt rakt ut till Jesper nyss att jag har hamnat i nån tråkig period här i livet. KAN DET BARA GÅ ÖVER???

Snarkar du?
Möjligvtis när jag är riktigt förkyld, men annars så är det killarna i det här hushållet som står för snarkdelen och det ordentligt också. Perfekt när en självdiagnostiserat sig med sjukdomen misophonia :))

Vilket är ditt favoritgodis?
Öh.. allt? 

Vad sa du senast?
"Det kan la va lite mysigt".

Vad har du på dig just nu?
Gråa mjukisar, svart linne, svart stickad tröja.

Vad har du i dina fickor?
Om en skulle ta sig en titt i fickorna på min jobbjacka skulle en hitta det mesta - kottar, stenar, kastanjer, pinnar, grus, oanvänt och använt snorpapper, telefonlistor, toffsar, läppsyl, vantar. Typ det.

Hur många gånger har du flyttat?
Jag har flyttat tre gånger under tiden som jag bodde med mamma. Sen flyttade jag ju själv upp till Bålsta och efter det har jag och Jesper flyttat två gånger ihop. Och om typ två veckor flyttar vi igen. Med andra ord får det fan i mig vara färdigflyttat sen. 

Senaste filmen du såg på bio?
Jag frågade Jesper om detta. "Öh, det var nån gång uppe i Stockholm vi var på bio senast ju.. du hade ju jackan på dig och somnade till den filmen. The drop hette den nog". :))