"11 år är mycket att skryta med"
Idag är det elva år sen jag träffade min bästis. (Love på det lågstadieordet alltså, haha). Elva år sen som vi stod där i samma bassäng på badet och var hur imponerade som helst över att vi faktiskt hette likadant. Elva år sen vi började i skolan och på nått otroligt jävla vänster hamnade i samma klass. "Mamma, titta. Det är hon ifrån badet". Idag, mina kära läsare, är det elva år sen jag och en viss Högqvist påbörjade vår vänskap. En vänskap som fan i mig ska vara forever.

Det är som Högqvist her self skrev i sin blogg. Tänk att vi var sex år när vi träffades, och nu är vi 17. Det är ju hur lång tid som helst. Det finns så mycket vi har upplevt ihop och delat med varandra så det är inte klokt. Så mycket skratt och tårar vi har gått igenom ihop har jag aldrig velat göra tillsammans med nån annan. Det vi har ihop, det är nått speciellt.

Det finns så många minnen jag har lust att skriva ner men inte riktigt har ork till, men det känns så jävla skönt att veta att jag har gjort alla dom där, både bra och dåliga, sakerna i Högqvists sällskap. Jag är evigt tacksam för allting faktiskt. Tacksam för att jag har fått skapa minnen ihop med henne och kanske ännu mer tacksam för att jag har möjlighet att planera min framtid ihop med henne.

Så, fröken Emma Högqvist, det återstår väl bara en sak att få med och det är att jag verkligen älskar dig.
 
"Bara så länge det finns stjärnor över oss och bara så länge våra hjärtan klarar av att slå"

 
 
 
Stektorsdag, woho!
Efter tre avsnitt av  "Full Frys" i natt däckade jag endast invirad i en handduk. Frös ju lite lagom sådär när jag vaknade till imorses, haha. Drog mig upp runt halv elva iallafall och hängde med mamma och mormor ner till stan. Fanns absolut ingenting som föll mig i smaken och tur var kanske det. Högqvist ville dra med mig till Lager nästa vecka och därifrån kommer man aldrig hem tomhänt, that's it. Well, jag åkte hem till pappa sen igen och hann väl inte mer än att få av mig skorna när jag fick sms av Ida som undrade om jag hade lust att dra med till badet en sväng och självklart ville jag det. Kastade på mig bikinin och så låg vi där en stund och glassade. Lyckades bara bli iputtad en gång idag, starkt jobbat av mig tycker jag. Tio i tre var jag tvungen att kila för jag hade tid hos tandläkaren. När jag kom dit fick jag lite beröm för min bränna (Känns ju skoj att allt brutalpressande har gett lite resultat iallafall) och sen lyckades jag även bita tandkäringen i näven för andra gången. Jag förstår inte hur jag gör.

Nu funderar jag på att kasta mig ut i köket och fixa lite vattenmelon. Har inte ätit nått speciellt, så det får väl bli min räddning. Har ingen lust att gå omkring med tom mage fram tills att vi ska grilla ikväll, då dör jag förmodligen.

Och förresten! Om jag hade fått en enda önskning hade jag för tillfället önskat mig Bonnie Tylers sångröst. Dra åt helvete, vad grym den är. Haha, jag är helt i extas. Sjuuuukt imponerad.
Augusti i helvetet
Du behöver inte säga att du hittat någon annan.

För jag kan känna det varje gång vi är tillsammans.

Hur kan du be mig, be mig att förstå?

Sätt dig själv i min sits, hur kan du? Kan du leva så?


Så om han viskar, hur mycket han älskar dig.
Pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig.
Och akta dig för människor, för människor gör en illa om dom kan.
Och var försiktig, du har mitt liv i din hand.


Allt det bästa till dig min vän, allt det bästa till dig.
Och må kärlek gå din väg igen, även om det är slut med mig.
Jag står utanför din dörr, bara för att säga
att jag aldrig, aldrig känt mig så ensam.

Söt liten deg man har skaffat sig också, hea hea. Charmigt värre.