blö!

Måndag och åtta timmars jobb- jag är precis lika död som jag brukar vara. (Dessutom längtar jag redan efter helg igen så med andra ord kommer detta också bli en tung vecka, precis som den förra. Det stör mig).

Jag har förresten bestämt mig. Till helgen SKA jag köpa en ny kamera and that's it.

sunday
Söndagar är aldrig någon favorit, men den här blev ju så misslyckad den kunde bli. Jag var inställd på att få gå runt här hemma och glädjas över en bronsmedalj men så blev det inte. Om Sverige hade spelat uruselt hade jag inte brytt mig så mycket, men tillåt mig: jävla domarjävel.

Så. Då var jag färdig med mitt VM-tjöt, för den här gången iallafall.


Jag ska fortsätta dagen i soffan, jag orkar liksom inget annat. Det är helt stört att helgen redan är över och jag känner mig inte alls redo för en ny vecka med massa jobb, men what to do? Det är bara att bita ihop och njuta av pengarna som rullar in på kontot. Och, som tur är, så gillar jag faktiskt mitt jobb riktigt mycket egentligen. Barn är bäst.
stanna nu, jag behöver dig.

weheartit

Jag har precis, genom en liten länk, upptäckt världens finaste låt. Sen jag hittade den har jag lyssnat på den säkert tjugo gånger och jag funderar på om jag någonsin kommer att tröttna.

Det är små tillfällen som detta som får mig att gilla livet ännu mer.