you know, love is all we need
Det spelar inte så stor roll att det här kanske inte är lika aktuellt längre. Hela grejen är så jävla fin att jag får gåshud.

Har ni inte sett den förut, gör det nu. Har ni redan sett den, se den igen.

snart har vi krigat färdigt..
Möhööööö, titta vem som lever! Jag är till och med förvånad själv. Jag överdriver inte när jag säger att jag är säker på att jag har gjort samma rörelse minst tusen gånger idag, haha. Mina axlar känns söndertrasade. Dock har det varit en helt ok dag faktiskt, det är inte så himla farligt att jobba när man är flera stycken. Fick i slutet utav dagen reda på att vi hade paketerat runt 8800 sminkprodukter och jag är fan i mig imponerad, haha. Med tanke på allt tjöt och skratt (och framför allt ljudnivån) inne i vårt lilla arbetsrum är det svårt att tro att det blir nånting gjort.

Imorgon väntar givetvis åtta timmars jobb igen och det känns kanske inte överdrivet roligt att veta att det ligger typ 400 läppglans på bordet och bara väntar på en, men what to doooo? Det är stunder som denna, när det känns tungt, som man med ett leende på läpparna sjunger: "tralalala, för den 25:e smäller det! då finns det ingen som tar det, man är KUNG KUNG KUNG i baren!" lite tyst för sig själv. I lööööve money, fniss.

Btw, jag har nog världens goaste outfit på mig just nu. Helt seriöst (och det är inte ofta jag faktiskt är det) så ser jag ut precis som när jag var nio år. Det är bara två flätor och lugg som fattas, haha. Mamma var på Ullared idag förstår ni och när jag satt på jobbet ringde hon och frågade ifall jag gillade Snobben. Till en början trodde jag att hon skojade, men sen visade det sig att hon hade hittat en jääääättefin pyjamas som hon undrade om jag ville ha, och man är ju inte den som tackar nej direkt. Sen att jag kanske inte är a big fan av att kalla det pyjamas utan hellre vill säga myskläder (just för att det låter LITE vuxnare) är ju en helt annan sak. Jag trivs bra i den iallafall. Vore nått att glida in med den och ett par mjukistofflor på sig imorgon bitti på jobbet. Tjena giantbaby liksom, haha. Shit.

Blaaaaaa bla bla! Istället för att sitta här och tjöta massa skit ska jag krypa ner under täcket och få mig lite välförtjänt sömn tror jag. Det gäller att vara på hugget imorgon.
jag är så jävla iron!
Det är ingen utav er som är sugen på att jobba åtta timmar åt mig imorgon eller? Det är väääärldens roligaste jobb, jag lovar. Man sitter stilla på en stol, lägger i en sminkprodukt i en liten plastficka, tejpar ihop den och sätter på en streckkod. Sen gör man så tills man har tolv likadana och när man har det lägger man dom tolv i en stor plastpåse och tejpar ihop den. Och det är exakt det man gör HELA dagen. Vilket jobb va? Nästan för bra för att vara sant. (Eh, neeeeeeej! Jag vill nästan dö).

Fast, för att avsluta den här dagen så postivit som möjligt får jag väl lov att säga att det gick bättre än väntat idag. När man väl hade kommit in i allt klistrande och tejpande gick det rätt bra, och jag tackar fan i mig gudarna för att jag har åtta andra "medarbetare" att chitchatta lite med under tiden, möhö. Efter lunchen kom vi dessutom på att det gick snabbare om vi sammarbetade så då rullade allting på ännu bättre.

Håll tummarna för att jag överlever morgondagen också, för när den är avklarad är det bara onsdagen kvar att jobba och sen är det fan i mig påsklov for real som gäller! Kan ju även tillägga att det är mitt allra sista lov ever.

(Vet ni hur gammal jag kände mig när jag skrev sådär? Alltså helt seriöst.. vart tar tiden vägen? Det är nästan så man får lite panik).

God natt med er.