FÖRSTA SNÖN
 
 
Idag har Lowe upplevt sin allra första snö. Kände mig lite som en dålig morsa imorses då vi tog morgonpromenaden och jag gått ifrån min mobil och inte kunde föreviga detta historiska ögonblick. Lille chefen reagerade väl dock ungefär så som jag tänkt mig. Spritt språngande galen blev han och hade han fått bestämma idag hade vi inte varit inomhus över huvud taget.
 
Sitter i detta nu i soffan och käkar vindruvor och har dessutom precis fjäskat till mig lite fotmassage utav sambon. Värre kan en ju ha det! 
FÖRSTA ADVENT
 
↑ Såhär mysigt startade jag min morgon idag. Efter att ha varit ifrån lille lusen prick hela dagen igår så kändes det ju skönt att längtan var ömsesidig. Är medveten om att det är ett jäkla tjöt om den här stackars hundkraken här i bloggen men han är ju lite som min bebis, dvs. någon jag älskar mest av allt i hela världen. Typ.
 
 
Efter morgonpromenaden plockade vi fram lite frukost och satte oss vi teven. Tände också första ljuset i lille adventsljusstaken. Har cirka noll julfeeling detta året och har mest tyckt att allt pyssel, som jag i vanliga fall älskar, har varit sinnessjukt tråkigt och påfrestande? Förhoppningsvis ändrar det sig snart! Är ju egentligen en riktig jul-lover. 
 
TID TILLSAMMANS


I detta hushåll är vi nyss hemkomna ifrån grannstaden. Tanken var att köpa julklappar men vi kom tydligen bara hem med massa annat? Eh.. jahopp. Köpte mig en jävulskt snygg jacka som det dessutom var rea på, så jag klagar inte. Nöjd helt enkelt!

Lowe är hos min mamma idag och får vara där hur länge han vill. (Läs: hur länge VI vill. Om Lowe själv fått bestämma skulle han antagligen gärna bott där. Han älskar sin "mormor" förstår ni). Alltså första gången på typ fyra månader som jag & Jesper är själva med varandra. Känns både skönt och konstigt. 

Jag har bäddat ner mig i sängen och ska lyssna på ljudbok och vila en stund. Känner mig som en pensionär varje eftermiddag jag lägger mig men jag har fattat själv nu att jag måste sova/softa en stund på dagen för att liksom orka. Ikväll ska vi gå ut och käka och ta varsin drink tänkte vi. Det blir kul!