FOR THE FIRST TIME IN FOREVER

Hej från allas eder tiger i sin bästa pose. 

Vill med denna bild egentligen mest visa er, förutom mitt allra snyggaste jag, att jag för fösta gången någonsin sitter i nya lyan med gamle laptopen i knät. Det har ju inte direkt kryllat av uppdateringar här det senaste och det är för att jag hatar att blogga från mobilen. Men nu! Nu har vi äntligen äntligen äntligen ett litet intranät i vårt lilla hem, så nu schö' vi!
 
Undrar mest vad det har varit med vädret idag? Riktigt spännande att skriva ett helt inlägg om vädret, jag vet, men helt seriöst? Vad hände egentligen? Snorkallt imorses då jag gick till jobbet. Solen sken sitt allra starkaste när vi skulle äta frulle så jag drog ner varenda rullgardin. En kvart senare kommer en kollega och frågar varför vi sitter i mörkret och äter. Då spöregnar det tydligen ute. Stannar inne en stund med alla barn för att vänta ut skiten. Sen skiner solen igen och vi klär på oss och går en promenad till skogen. Hinner vara ute en timme innan det börjar regna. Går tillbaka mot förskolan och på en sekund börjar det att hagla? En annan småsprang och ville in fortare än kvickt samtidigt som barnen satte sig och började leka i sandlådan när vi kommit in på gården. Eh, japp... Ett kort uppehåll efter det och tio minuter senare kikar vi ut genom fönstret och då SNÖAR det tydligen? Kan lova er att mitt psyke kröp ihop i fosterställning och hulkgrät samtidigt som barnen tjoade glatt att åh vad dom älskar snö. 
 
Ut över detta är det ganska tomt på viktig information. Jag tänkte dra igång min gamla spotifylista som jag inte kunnat lyssna på sedan flytten och njuta lite av dom gamla Frost-dängorna innan jag, med lite skräckblandad förtjusning, kryper ner ordentligt i soffan alldeles ensam. Jeppe jobbar nämligen kväll för första gången på en evighet. 
 
HEJ PÅ ER!
 
Söndag igen och ännu en vecka som lider mot sitt slut. Har svårt att förstå hur snabbt en vecka faktiskt går, men det är väl skönt på ett sätt också. Satt och kikade i min kalender här om dagen och insåg att det bara är tio veckor kvar till semestern till exempel. Tio veckor som antagligen kommer kännas som en hel evighet många mornar framöver då ögonen blöder av trötthet, men ändå. Det kommer antagligen bara säga pang och så står en där i lägenheten, en varm och solig sommardag, och torkar valpbajs från köksgolvet. Om vi nu ska köpa oss en hund det vill säga, vi har ju inte riktigt bestämt oss än. Eller så har vi bestämt oss, bara det att jag är så jävla nojjig och som vanligt vill att allt ska vara planerat in i den minsta lilla detalj som går och ser kanske vissa nackdelar som egentligen inte finns? Jag vet inte. Kanske att en är något överdramatisk och alldeles för mesig många gånger men hämtar en hem en sån där liten pälsboll vill en ju givetvis att den inte ska ha det annat än bäst.
 
Annars har det väl inte hänt något överdrivet spännande idag. Imorses fick jag tummen ur och deklarerade! En hade ju kunnat hoppats på att få tillbaka lite mer än en femhundring, men en kan kanske inte dra hem storvinsten varje år. Sen åkte jag hem till mormor & morfar och tog en fika där innan jag, mamma & mormor stack iväg och shoppade lite. Bestämde senast igår tilllsammans med Jesper att det inte skulle handlas massa onödigt denna månaden då våra inkomster var långt ifrån vad dom brukar pga. flytt och byte av jobb osv. Extra bra prioriterat av mig med andra ord att åka och köpa bland annat en svart dalahäst, sex stycken whiskeyglas och tre örngott. Eh, japp...
 
Vet ni vad förresten? Jag gjorde gröt på jobbet i fredags igen och den blev fan i mig bra! Kände seriöst en mindre klump av ångest i magen då jag först vred på spisen men den försvann ganska snabbt då jag faktiskt insåg att gröten såg ok ut. "Har du något hemligt knep eller? Gröten blev jättegod!" sa en kollega. Vet dock inte om hen sa så för att ge mig en liten extra egoboost eller om det faktiskt var sant. Kul iallafall att en slipper gå och må dåligt över't fram tills nästa gång en ska göra frukost.
 
Plus med kommande vecka:
♦ Arbetsveckan är bara fyra dagar lång.
♦ På onsdag kommer vi äntligen ha internet hemma!!!
♦ Jesper är ledig hela helgen. HIPP HURRA!
 
TORSDAGSLISTAN

Födelseår?
1991. Året då alla stjärnor föddes.

Biter du på naglarna? 
Väldigt sällan.

Vad är du bra på?
Förutom att äta godis skulle jag vilja säga att jag är ganska bra på att planera/styra upp saker och ting. Antagligen pga. är en lite utav en kontrollbehovsmänniska. 

Har du några husdjur?
Vet ej om jag vill räkna Eskil som ett husdjur, och inte för att han faktiskt bor hos mamma & Inge utan för att han sällan "känns" som ett djur? Ser ju honom typ som en lillebror för det mesta?

Är du singel?
In your dreams, som en alltid lite kaxigt svarade då en gick i femte klass.

Vem är snyggast?
Ja, inte är det jag iallafall som ligger i sängen med flötigt hår, osminkad med två röda finnar på ena kinden, och mönstrade byxor matchat med randiga strumpor.

Ditt mål i livet?
Att aldrig någonsin mer hamna där jag var för ett par år sen, då jag mådde bajs varenda jäkla dag och inte hade ork att ta mig för någonting. Att jag kommer ha ångest och må dåligt är oundvikligt men aldrig mer tänker jag "fastna i det på heltid".

Rädd för?
Har ju tre fobier som följt mig så länge jag kan minnas— blod, sprutor och fåglar. Och jag tror seriöst att det sistnämnda är det som skämmer mig mest. 

Har du någon vän du känt i 10 år?
Nu när en börjar bli gammal så känns det som att det är många kompisar som hängt med så pass länge? Men Höggan har väl rekordet då vi i sommar har känt varandra i 18 år. ARTON ÅR. Orkar ej. 

Skorna du hade på dig idag?
Vita converse.

Grönan eller Liseberg?
Har tydligen bott i Stockholm och ändå aldrig varit på Grönan? Känns ju rimligt.

Favoritfärg på kläder?
Svart och grå. 

Favoritårstid?
Sommar. Mvh, soldyrkarn.

Favoritparfym?
Flora by Gucci.

Vem ringde du senast?
Mamma. 

Vad gjorde du kl 08 imorse?
Låg vaken i sängen och funderade på om grannarna under försökte riva hela huset eller om någon kör in med stridsvagn i trapphuset. Har aldrig varit med om mer högljudda människor/mer lyhört hus

Favoritgodis?
Åh, orkar inte denna frågan just nu. Har slutat äta godis på veckorna och gör det bara på lördagar och denna veckan har jag varit på väg att bryta ihop ända sen i måndags. Är så sinnnessjukt jävla sockerberoende så det är otäckt. Sa till och med till Jesper igår att jag funderar på att köpa godis imorgon efter jobbet så jag kan äta det till frukost på lördag...

Sommarplaner?
Vi är lite kluvna, min käre sambo & jag. Vi är ju rörande överrens om att vi vill ha en hund och då är ju semestern ett ypperligt tillfälle att hämta hem en, pga. all tid en har då. Annars funkar det ju inte. Samtidigt känner jag att då är vi liksom fast hemma hela tiden och kommer inte kunna göra speciellt mycket annat, vilket det visserligen kommer vara värt men ändå.. VI FÅR SE HUR DET BLIR!

Stjärntecken?
Kräfta. 

Saknar du någon nu?
Jag saknar alltid Eskil.