Två från Instagram.

Pic1: Jag var världens tjurigaste människa igår förmiddags som inombords totalvägrade att sätta mig ner och skriva färdigt min naturkunskap, men efter att ett pass på gymmet tog jag faktiskt tag i mig själv och livet och gjorde klart skiten. Föregående inlägg är ett bevis. 

Pic2: Det är sällan jag är hungrig över huvud taget på morgonen, men idag hade jag lite extra krafter och kunde därför slänga ihop värsta gofrullen till mig själv. Perfekt! 
Att ha gjort klart en inlämning.
Exakt som den här urusla anigifen säger, så är känslan den här: "JAAAAAAAAAAAAA!!!!!!". Dessutom känner jag mig odölig och som världens smartaste människa som är född till att plugga.
 
Detta lär antagligen hålla i sig tills jag får tillbaks svar från min lärare som med all säkerhet vill att jag ska kompletera, eller tills jag tar mig en titt på den andra uppgiften jag har fått. (Jävla naturkunskap, vem kom på att man skulle lära sig sånt trams?).
 
Men ikväll, mina vänner, ikväll ska jag fan i mig njuta.
Skam den som ger sig.

Det är otäckt ofta man har svårt för att vara nöjd med sig själv, men när jag ser bilden här ovan kan jag inte låta bli att faktiskt vara stolt över mig själv. Det känns så jävla skönt att se att den tid och det slit man har lagt ner dom senaste månaderna har gett resultat.