sebastian är bäst
Sebbe: Nä, jag ska nog dra mig hemåt nu. Jag lämnar dig.
Jag: Ja, gör det.. ännu en kväll i min ensamhet. Guuuuuu' va kul jag ska ha det.
Vi kastar en snabb blick på varandra.
Sebbe: Eller så sover jag här.
Jag: När då? Idag?
Sebbe: Ja?
Jag: JA! DET FÅÅÅÅÅR DU!

Min kväll är så gott som räddad. Han är så himla bra, min man.

Efter att ha gått hemma i två dagars tid och inte gjort någon nytta alls ser jag faktiskt fram emot att få komma tillbaks till jobbet imorgon. Det har varit lite tomt utan småfisarna på nått sätt. På eftermiddagen ska jag dessutom iväg till frissan också och kasta i lite slingor i håret. Ni kan väl va lite snälla och hålla en lilltumme för att det blir någorlunda ljust? Bra. Tack.
när man borde sovit för flera timmar sen
Jag har precis tittat på massa valpar på blocket. Om jag kärade ner mig och ville hämta hem nästan allihop? Ja, givetvis. Jag skickade massa länkar till Sebastian på fejjan och förklarade hur mysigt det vore att ha en hund och hur gärna jag ville ha nån utav dom. (Tyvärr är vi ju inte sambos än så att skaffa en hund tillsammans nu är ju ganska uteslutet, men jag tycker ändå det är shyst av mig att förbereda honom på vad som komma skall i framtiden. Visst? Fniss).

Nu: borsta tänderna/krypa ner ordentligt i sängen/somna till ett avsnitt av Desperate Housewives.

God natt sweethearts!
118800
Jag har legat i sängen iprincip hela dagen och är så rastlös att jag hade kunnat strypa mig själv. Därför bestämde jag att, för andra gången i mitt liv, skicka ett mms till 118800 och fråga vilken kändis jag var lik.

Såhär blev svaret denna gången: "Du var verkligen en fantastisk söt tjej som påminner starkt om den otroligt snygga Drew Barrymore! Speciellt dina vackra ögon och ditt förtjusande leende är det som gör dig till en direkt kopia av den gudinnan! Kramar från 118800".


Alltså okej. Jag får ögon smala som streck när jag skrattar, men inte fan ser jag lömsk ut. Och jag har inte en tendens till underbett heller för den delen, för det var precis det jag opererades för. Däremot hade jag varit glad om jag hade varit lik henne "hårmässigt", men det är jag ju givetvis inte.

Så åter igen börjar man ju fundera på om dom som skickar dom här sms:en är synskadade eller inte.