Så äre

Hatar: denna jävla tiden på året. Jag förstår inte hur jag ska överleva det kommande halvåret med detta mörker och denna kylan när jag redan innan oktober ens är slut har stor lust att ungefär säga upp mig från jobbet, flytta ifrån Stockholm och hem till min mamma istället, lägga mig i min säng i mitt gamla rum och vakna upp igen när kalendern visar april månad.

Hissar: Moa & Matildas tvodd. Tjejer är bäst och ännu bättre är det om dom har samma fina dialekt som jag. Heja västgötaschlätta!

Förstår inte: varför jag här om dagen när jag var och handlade kände mig stolt när en personal svarade en tant att Falbygdens ost inte fanns och tanten svarade tillbaks att det var ju synd för hon och hennes man älskade den. Öh? Ungefär lika rimligt som att jag skulle känna mig stolt över om nån där hemma sa något positivt om Stockholm. Jag menar, det är ju inte jag som gör osten? Jag kommer bara därifrån.

Borde: börja träna igen men har tydligen under exakt ett års tid fastnat i soffpotatisstadiet och tycker att kinderäggschocklad är viktigare än squats.

Är: väldigt nöjd över min kappa som min mamma köpte åt mig sist hon var här uppe och hälsade på. / mvh, tjugotreårig tjej som jobbar heltid men får saker ändå pga. har snällaste mamman och är eventuellt lite bortskämd.

Förstår inte: hur många gånger en människa kan ändra sig eller hur dåligt minne man kan ha. Googlade igår fram bilder på hur jag ville klippa mitt hår inför mitt frisörbesök om två veckor och kom på idag att jag bara bokade in tid för färgning. Varför? För att när jag bokade tiden för cirka en vecka sen ville jag tydligen spara ut håret igen.

Har: fastnat i Farmville. Kommer på mig själv med att ha spelat i över en timme fast det känns som att det har gått tio minuter plus att jag sitter och svär högt för mig själv över varför inga idioter vill köpa mina varor och varför det ska ta så förbannat lång tid att få lite potatis att växa.

Home sweet home
Aldrig någonsin har det känts så skönt med helg som det gjorde idag när jag gick från jobbet. Jag brukar ha svårt att stänga av hjärnan och låta bli att liksom ta med mig jobbet hem, men idag har jag verkligen gjort det och jag tänker njuta varenda jäkla sekund fram tills på söndag kväll. Sen kanske jag var lite överdrivet snabb med att stänga ner en viss del av hjärnkapiciteten idag då jag efter en promenad i världens kukväder till Sankt Eriksplan märker att jag glömt nycklarna på jobbet så det var bara att vända om. Kände väl under någon minut där att jag hatade mig själv lite grann.

Nu börjar förresten vårt hem faktiskt se ut som ett också. Det kändes som att det var lite på tiden nu, sådär fyra månader efter inflytt. Vår soffa kommer väldigt högt upp på min kärlekslista och jag är dessutom väldigt glad över att jag lät Jesper välja vårt nya soffbord. Det blev så himla mycket bättre än vad jag hade trott! Om en vecka kommer en dunderleverans från Ikea med lite smått och gott och efter den leveransen hoppas jag att vi inte behöver klicka oss in på deras hemsida på ett väldigt långt tag fram över. Det är jättekul att inreda lägenheten men ändå fruktansvärt tråkigt att lägga pengar på. Det finns väl roligare saker att köpa än till exempel en byrå, kan jag känna.  


Trevlig fredag på er!
 
Lägesrapport.
Det känns lite som att jag spenderar nittiofem procent utav min vakna tid på jobb. Att betala en dyr hyra för den här lägenheten känns ganska onödigt när man egentligen lika gärna kunnat sova över i en soffa på jobbet. Det är lite så det känns. Vakna, åka till jobbet och spendera mellan tio och elva timmar där, komma hem, duscha/äta/se på tv, för att sen lägga sig i sängen och gå från vaken till medvetslös på en millisekund.
 
Vi hörs väl när jag har fått mitt liv tillbaka. Till helgen, typ.