I'm such a smartass
Här sitter jag, precis hemkommen ifrån träningen och vad upptäcker jag? Jo, jag har klister i hela jävla håret. Känns ju lite lagom orutinerat med tanke på att vi har spelat med klister i över ett år nu.

My loverboy hade skrivit världens gulligaste blogg ikväll förresten. Hihi, jag är så käääär. Tralalala. Puss på dig Victoooor!

Nä, jag måste hoppa in i duschen nu och göra nånting åt mitt hår.
Ljuuuuuuuug

emma säger:

jag slåss inte..

victor ' halsflusss! säger:

gör inte du?

emma säger:

nääääää.. nevvah!

victor ' halsflusss! säger:

när man kittlar dig på halsen då?

victor ' halsflusss! säger:

när du håller på med dina billekar som ingen annan är med på?

victor ' halsflusss! säger:

"aa men de va 3 st 8 där ja .. då tar vi 96 slag på armen braaaaaaaaaaa"

emma säger:

HAAHAHAAH

emma säger:

sådär är det inte victor..

emma säger:

men om det är 888, då slår man 8 gånger.

victor ' halsflusss! säger:

plus 87 gånger till om man heter emmaHahaha, sådär håller jag inte alls på. Ljug ljug ljuuuug. Jag håller mig till reglerna, och den som säger att mina regler är fel kan bara knipa sin trut. Mina är dom enda rätta, så det så!

Ge mig energi
Jag förstår inte hur jag ska orka träna ikväll. Hela min kropp känns typ lealös'. Jag vaknade för nån timme sen, gick upp ur min egna säng, tog på mig mjukiskläder och satte mig här i Viktors säng med laptopen. Idag mina vänner, idag är jag lam.

Vet ni vad? Igår var jag ju i Lidköping och kollade på min lillebror när han spelade match. Dom spelade skitdåligt i början, men rättade sig till i andra perioden. Min bror lyckades också näta och jag vet inte varför, men nånting hände med mig. Jag blev helt rörd. Det tårades verkligen i ögonen på mig. Haha, vad är det med mig liksom? Är jag gravid eller nått? Jag blev så stolt och glad iallafall. Hade lust att ställa mig upp och bara: "DET DÄR ÄR MIN LILLEBROR, BARA SÅ NI VET!". Nu kände jag att det blev väldigt fjantigt här, så vi går vidare..

Går vidare till vaddå förresten? Jag avslutar här helt och hållet istället. Puss på er.