Låt det vara lördag forever
Jag vill inte att det ska vara söndag imorgon. Det är ju så braaaaa när Victor är här!

Idag var det meningen att vi skulle gå upp i skaplig tid men så blev det inte. Låg i sängen och drog oss i typ två timmar innan vi fick lite eld i arslet och gick upp för att äta frukost. Sen begav vi oss ut för att boka om Victors biljett men självklart var det stängt nere på stationen så han får lov att betala en helt ny för att komma hem imorgon, men vem skulle inte ha gjort det för att få spendera en dag extra med en sån som mig? Blink blink.

Resten av dagen har varit chill makrill. Hyrde två filmer påväg hem ifrån stationen och somnade självklart till den första. Vaknade först av att Victor knuffade på mig och sa att jag snarkade. (Är det nån mer än jag som tvivlar starkt på att det var sanning? Jag snarkar förfan aldrig). Lite senare vaknade jag av att jag dregglade rätt på min egen axel och då tänkte jag att det kanske var dags att vakna till på riktigt. Efter ett par minuter hade båda två fått på sig lite finare kläder och så stack vi ner till Shang hai och åt buffé. Yuuuuummie yummie!

Nu ska jag kasta mig på min fis som sitter i sängen och försöker göra ett porträtt av mig. Vilken kreativ karl jag har skaffat mig va? Jag blev jävligt sugen på att pyssla lite jag med så nu ska jag plocka fram mina grejer.
PUSS PUSS, MASSA PUSS!

Prima skinka
Jag och Victor tog en snabbtripp till Skövde i eftermiddags och snacka om att jag är grym på att fynda. Fick tag på ett par skitsnygga jeans (som jag kanske egentligen inte behövde speciellt mycket..) som satt skitbra! Såg att dom hade kostat 400 spänn ifrån början men jag fick dom för en hundring. Det kan ha varit det som gjorde min dag.

Nu ska jag in till soffan och kika på ännu en semifinal i handbolls-VM, Polen-Kroatien är det som gäller nu. Har också glömt att berömma Sverige för deras sjundeplats dom fick. Jag är skitnöjd! Tycker inte man kan förvänta sig mer av det laget dom har just nu, men om två-tre år så kommer dom vara ett par snäpp bättre och förmodligen vara med och slåss bland dom tre bästa. Ser ut som en trevlig framtid iallafall.