Tröttes
Jävlar i havet, vad trött jag ääääär! Det spelar ingen roll att jag sover tidigt på kvällarna, tar powernaps och bara är för mig själv på dagarna, jag är helt slut. Jag kommer inte va människa på hela den här veckan känner jag på mig.

Ska alldeles strax gå till köket och plocka med mig en bricka med cola, jordgubbar, nektariner, chips och dip med mig in till soffan och se ifall det finns nått bra på teven. Förhoppningsvis fastnar jag vid nån film precis som jag gjorde igår så jag kan hålla mig vaken ett litet tag till. Och varför jag ska göra det säger jag inte, jag bara ska det. Ha-haaa!

Just det! Jag måste slå in pappas födelsedagspresent. Tur jag kom på det.
Min kära, enda vän
Nu ska jag försöka töja ut min magsäck med kassler och ris så den blir normal igen. Helt sinnessjuk hur liten min magsäck hann att bli uppe på P&L alltså, jag får knappt i mig nånting.

18:15 ska jag möta världens bästa för en riktig långpromenad. Hon är det finaste jag har.
Soooommar sommar sommaaar

Jag var bombsäker på att jag hade feber imorses när jag vaknade, men efter att ha gått upp och fått i mig lite juice och grejer kom jag fram till att det bara var varmt inne i mitt rum. Tittade ut genom fönstret och såg att det inte var nån större idé att kasta sig ut för att hysterisola idag med tanke på alla moln. Det är nästan så jag hoppas på lite regn och åska idag så den här äckliga värmen försvinner, man mår bara dåligt utav den. Jag och mamma ligger i soffan just nu helt utslagna och Eskil har varit helt konstig sen vi hämtade hem honom ifrån Inges jobb. Tror i och för sig att han har däckat under sängen nu, min lille prins. Fniss.


Vi var på stan en sväng förut iallafall. Från början var det meningen att jag bara skulle köpa en present till pappa som fyller år imorgon, men det lyckades bli en tröja, ett par softarbrallor och tre par trosor till mig själv också. Jag är så svaaag för kläder så det finns ju inte. Att hålla i pengar är INTE min grej.


Nog för att det är skönt att sova i sängen, kunna ta en dusch och äta hemmagjord mat igen men jag hade inte bangat att sticka upp till Borlänge en sväng till alltså. Jag saknar det.