På återseende

Nu är jag faktiskt ganska så sugen på att komma iväg. Har haft ont i magen under hela kvällen och jag måste erkänna att det fälldes ett par tårar också. Har inte varit det minsta på hugget för att åka ifrån allting, men nu (Förmodligen tack vare världens bästa telefonsamtal) känner jag att det kommer bli bra. Det är nästan straffbart att sitta och gnälla på en Cypernresa känner jag.

Ta hand om er här hemma nu, speciellt Höggan och Cathi. Puss på er för att ni är så jävla bra jämt! Jag lovar att sola och bada åt er om ni lovar att ha massa skvaller åt mig när jag kommer hem på måndag kväll, haha.

(Puss på dig också mister V. You make me speechless).

Ändrade planer
Det går undan i svängarna här hemma. Jag skulle tydligen inte packa, utan vika kläder istället. So much better, verkligen.
Packning fo' real
Ja, nu måste jag faktiskt sätta igång på riktigt. Har inte lust att gå och plocka med allt fram och tillbaks ikväll, så det är lika bra att få allting gjort. Grejen är bara den att jag inte riktigt vill. Jag är så dålig på att packa så det finns inte. Spelar ingen roll att jag skriver upp punktlistor och annat, jag springer runt som en vilsen jag-vet-inte-vad iallafall och har inte den minsta pejl på vad jag har fått med och inte. Men man kan ju alltid trösta sig med att om det fattas nått så går det säkerligen att köpa nytt nere på Cypern. Det är ju inget invalidland menar jag. Kanske borde strunta i att ta med mig tishor så pappa blir tvungen att betala ett par nya åt mig? Åh shaise, ibland är jag den smartaste jag vet.

Nä, dags för mig att få tummen ur och göra nått åt det här. Smell ya later mates.