looove is in the air
image36Vill du veta en sak? Du är fan i mig allt man kan begära. Helt klart världens bästa bästis. Jag kan inte göra annat än att le när jag tänker på allt vi har varit med om tillsammans. Det har snart gått elva år. Elva år sen vi stod där i samma bassäng på Odenbadet och kom fram till hur tufft det var att båda hette samma. Elva år sen vi blev återförenade bara sådär och hamnade i samma klass. Elva år sen vi praktiskt taget blev oskiljaktiga. Tack för den 31 juli -97.

Vi är kanske inte direkt dom där som håller på och skriver kärleksförklaringar till varandra dagligen, och det känns bra. Vi är vi liksom. Jag säger som vi alltid har sagt: Det duger inte bara med en Emma, det måste vara två för att funka. Just idag iallafall så vill jag bara att du ska få veta att jag tycker om dig sjukt mycket. Det finns så många saker du gör för mig som ingen annan skulle lyckas med.

Jag hoppas att våra elva år blir minst lika många till, för vem skulle jag vara utan dig? Nä, precis. Ingen alls. Det är iallafall så det känns. Tack för att du har stått vid min sida så länge och tack för att du har velat uppleva så mycket sjukt tillsammans med mig. Ingen annan hade gjort det bättre än oss. Ingen alls. Sååå, Emma Högqvist.. I love you.


taggad jävel

Morgondagen lär bli den bästa på länge. Det var way too long sen jag ferrade sist, så förferren tillsammans med mitt underbara Bf1 och Ålle kommer sitta som ett smäck! Jag är sjukt taggad redan nu faktiskt. Jag vill ha fredag kväll nu med en gång. Fast det är klart, det blir inte bra ifall man är sådär övertaggad heller. Det slutade ju inte speciellt bra på nyår till exempel. Jag får ta och lugna ner mig lite med andra ord. Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge. (Värsta ordspråket som finns. Jag hatar det)

Förresten så fick jag sådär hysteriskt ont i magen förut. Sånt där "nervösont" var det också. Jag fattar fortfarande inte varför. Jag har absolut iiingenting att vara nervis över, så varför i hela friden skedde det? Nått jag kan fundera vidare på ifall msn går segt och jag inte kan sova sen.

Nä, mina kära små vänner, jag är hungrig som en varg. Jag vet dock inte på vad. Nått speciellt är det som min tunga letar efter, men den kommer in fram till något bra alls. Jag får ta mig en sväng till köket och se våra skåp har att erbjuda. Jag kan sätta nånting på att det blir riskakor och en kopp te. Det går inte att tröttna på't!

Ifall det blir långtråkigt sen så kan ni hoppa upp och sätta er på att jag återvänder, trots min bloggtorka. Jag är inte riktigt in da zone för det känner jag, men när man har tråkigt duger det mesta. Det vet ju alla.  Smell yah!

inte pepp alls
Det blev inget dagis idag och anledningen till det behöver vi inte gå in på. Det blir lite sånt här då och då. Nått man får leva med trots lite dåligt samvete. Jag tar nya tag tills nästa vecka istället. Då ska jag vara i toppenform.

Min dag har varit jävligt soft iallafall. Jag gick bort till mormor och morfar och fick lite mat. Mycket trevligt att få prata lite med dom igen faktiskt. Dom är allt bra mysiga alltså. Fick skjuts hem sen (Lat som man är) och efter ett par timmar kom pappa hem och åkte med mig till Skövde. Det blev tre par skor och lite underkläder. Pappa frågade ifall jag var dum i huvudet på riktigt när jag bad honom betala mitt tredje par. "Du köpte ju förfan precis sånna inne på Stadium" Fast så var det ju faktiskt inte riktigt. Dom jag köpte där var vita och svarta. Det sista paret var rosa. Det var ju en självklarhet att jag skulle ha dom.

Vi hade lite problem med att få parkeringsplats i Skövde med. Vi körde runt lite men såg bara massa handikappsplatser. Jag kom med den fina idén om att jag kunde kräla mig ur bilen och låtsas att vi hade glömt min wheelchair hemma.
Pappa- Det var nån som sa det en annan gång. Nån som åkte med mig. Vem fan var det?
Jag- Ah, det kanske var jag då. Det är ju inte första gången jag föreslår det.
Pappa- Nä, det är klart. Det kan inte finnas så många fler än du som är så dum, så det var nog du.

Det var inte alls skoj med blogg idag kände jag. Jag ska ta mig ett glas med cola och slänga mig i soffan nu istället. Fast innan dess måste jag föna mitt hår kom jag på. Verkligen så sjukt roligt är det.. Blaha blaha!