KÄNSLAN
 
Även om det gått tungt och trögt så har jag ändå gjort två små pass på gymmet och det är jag så jäkla nöjd med. Stark är jag verkligen inte längre men det känns inte som någon oövervinnelig uppförsbacke att komma tillbaks dit jag en gång var heller. Den skönaste känslan, efter träningsvärken i cirka hela kroppen, måste ändå vara att det dessutom känts kul att komma in på gymmet. Kände mig nästan lite hemma liksom. Alltid positivt! 
 
Dags att jobba sig lite igen. Det återstår bara 1,5 timme kvar utav min arbetsdag så jag klagar verkligen inte. Ska smälla på mig mina sneakers, gå mitt snabbaste hem till min älskade bäbis där hemma och sedan spendera dagen ihop med lillmamman. Kanske att jag går och gymmar ikväll. Kanske att jag går och solar och köper med mig godis på hemvägen. En vet inte så noga.
 
TRÖTTHETSDÖDEN

Den här dagen går till historien som världens tröttaste. Alltså herregud. Min så kallade comeback på gymmet igår gick väl helt ok. Hade inte räknat med att orka ett skit, så en halvtimmes cardio i uppförsbacke och ett par set av benövning fick jag väl känna mig nöjd med. Kändes som att benen var helt blodsprängda igår kväll. Träningsvärk så det skriker om det idag men det är ändå en ganska go känsla. Ska försöka få tummen ur att fixa ett litet kort nu bara så träningen blir rutin. 

Nu är min rast slut här på jobbet och det är dags att käka mat. Också en fördel med att träna - kroppen har inget stopp. Bara äta äta äta. Det kan jag och lillkroppen min behöva.

2016-03-29
 
 
Efter att ha sovit minimalt under hela påsk och dessutom gått upp klockan fem idag ska tydligen tjejen på bilden här ovan med kropp som en späd fågelunge besöka ett gym igen för första gången på typ tre år. Tog eventuellt världshistoriens längsta uppehåll därifrån. Häller i mig en Celsius just nu och inbillar mig att det ska hjälpa mig att få jävulskt mycket energi. Eh, jahopp. Troligt. 
 
Men, men. Det är väl lika bra att ta tag i livet lite! Att återskapa en muskel eller två på den här kroppen skulle väl inte direkt skada. Bra mår en och snyggt är det. Vi kör!