Imorgon gäller det boys!Det råder garanterat "final-krig" i vår klass förtillfället. Bilderna här ovan visar hur vår tavla i Bf har sett ut under dagen. Dock har det funnits många varianter men det har blivit utsuddat osv. Well, vi får väl se vilka som går till skolan raka i ryggen och med höjd blick på torsdag för imorgon kväll smäller det!

Åh! Jag hade så jävla gärna velat befinna mig i Kinnarps Arena imorgon.
Papparazzi
Hey hey heeeeey fanz, how's it hangin?

Tänkte börja dagens inlägg med en bild tillägnad min alldeles egna lilla Frajd. Jag satt i flera minuter igår och tog smygfoton på Mattias Tedenby ENDAST för hennes skull, så varsegod Frida. Titta och njut!Har väl inte så mycket att tillägga om den här dagen egentligen. Det var meningen att vi skulle jobba med krigstemat hela dagen men det var som vanligt ingen som gjorde något vettigt. Efter ett par timmar i datasalen bestämde jag och Jossan oss för att sticka och äta men ångrade oss ganska snabbt när vi kom på att det serverades gröt i matsalen. Stack till Bf istället för att titta om det fanns någon där och där hittade vi Johnny och Cissi som gängade oss bort till Staden Chili för en pizza. Jag är fortfarande så mätt att det känns som att jag inte behöver mer mat på hela denna veckan..

Just det! Jag vet inte om jag har nämnt detta i tidigare inlägg, men jag, Frajd och Höggan startade ett band ihop i skolan för ett tag sen. "Emma and the handgrantez" heter vi. Vi har bara gjort en låt hittills men idag flödade inspirationen i klassrummet och Frajd komponerade ihop ännu en, med sig själv på sång och jag på gitarr. Tänkte dela med mig av texten så here we go:

"Jag har en häst, han skiter allra mest.
Jag tar med han på fest, där trivs han som bäst".


Visst är den bra?!

Nu ska jag slänga mig i soffan en stund med ett jävligt efterlängtat glas med cola och sen ska jag tvinga mig i in i duschen. Jag vet inte varför men ibland är det så fruktansvärt motigt att duscha. Haha, jag känner mig skitäcklig när jag skriver sådär för det är ju inte direkt nått fel med att vara ren osv, men ändå. Fan, det är så ansträngande bara!
Ett nytt hem kanske?
Jag har allvarliga funderingar på att bosätta mig i Kinnarps Arena ett tag framöver. Visst har jag varit där ett par gånger tidigare, men det är helt crazyyyy vad jag trivdes bra där nu ikväll alltså.

Skoj numero 1 med kvällen: Att få se Marre spela igen, jag blir alltid glad i hjärtat när han är ute på isen. Känner själv ibland hur man sträcker på ryggen lite extra för att visa hur stolt man äääääär!

Skoj numero 2: Att alla smålänningar verkar va så jävla trevliga, iallafall dom Viktor och pappa känner. Kände mig dock liiiite utstött när Viktors ena kompis kom och skrek: "Hallå booooys!" och slog sig ner hos oss. "Men hallå, hur kan du missa mig när du sitter bredvid mig? Jag som är så söt dessutom" tänkte jag.

Skoj numero 3
: Inte nog med att alla verkade vara hyggliga och glada, dom var SNYGGA också?! Det vimlade av godbitar i hela hallen. Vart jag än vände blicken så stod det fan i mig en snygg karl där. Ifall det är någon som vill flytta till Jönköping ihop med mig om nått år så är det bara att hojta till, hä hä hä.

Skoj numero 4: Jag hade lite svårt med att koncentrera mig på matchen emellanåt eftersom att det sprang spelare ifrån A-laget fram och tillbaks nedanför mig iprincip hela tiden. Mattias Tedenby, Frajds egna loverboy, och Stefan Liv var två stycken jag lyckades få se. (Förstår att jag blir eran idol nu och att ni alla vill ta på mig och så vidare, men vi tar det en annan dag kompisar, jag orkar inte just nu).

Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner under mitt täcke. Godnatt med er!