HEJ FREDAG
 
Världens tröttaste människa har ni här. Det känns som att jag gått upp mitt i natten varenda dag den här veckan när jag jobbat tidigt, så helgen har varit efterlängtad. Trodde att jag skulle spendera eftermiddagen hos frisören men min tid hade tydligen inte blivit bokad så jag fick snällt gå därifrån med en ny tid nästa fredag. Så jävla störande. Gick till gymmet och körde igenom kroppen istället så nu är dom flesta delarna på den här lille kroppen riktigt möra och goa. 
EN PÅMINNELSE
Många gånger får jag för mig att träningen inte gett ett skit. Möjligt att jag har sämst tålamod i världen också, men jag vill se resultat så fort som möjligt. En vänjer sig fort vid sin spegelbild. Likadant är det när en solar till exempel. Efter ett tag, trots att det knappt finns en enda människa med bättre solbränna, tycker en att en ser blek ut.

Men! Så hittar en gamla bilder i arkivet och jämför med lite nyare och då ser en ju att det faktiskt hänt grejer. 


Tack kroppen, för att du verkligen tar åt dig av dom sinnessjuka mängder mat jag tryckt i mig den sista tiden. Nu blir vi starka!
2016-04-25
 
Här har ni en som är nöjd över att ha tid hos frissan på fredag. Herregud, vilken utväxt jag ligger inne på just nu. Kommer antagligen gå åt en liter eller två med blekmedel för att få ordning på't. 
 
Klockan ringde 05:20 imorse så just nu är jag mer död än levande. Har spenderat hela dagen hemma hos moderfodret och snart är det dags att klämma sig i träningskläderna och entra gymmet. Skulle behöva köra mage ordentligt men det är ju så sinnessjukt tråkigt. Kanske får köra en liten mix idag. Typ armar, axlar, rygg och mage? Ta död på mig själv fullständigt, med andra ord.