My lovielove


Jag älskar dig
Hej från Växjö
Det är faktiskt Victor som har fått mig att sitta vid datorn. Jag har inte ens tjatat om att få gå hit, han bad mig följa med. Och för er som inte tror mig: Suck my balls.

Allt är kanoners här nere iallafall. Hade inte väntat mig nått annat i och för sig, but still. Vi gör inga större utflykter men imorgon ska vi få tummen ur och åka in till stan och shoppa loss. (Har jag tur får jag med mig max ett plagg precis som vanligt när jag och Victor åker iväg ihop...).

Idag kände jag för att sova länge så jag låg och drog mig i sängen fram till ett. Nådigt gött! Sen har det inte hänt speciellt mycket mer faktiskt. Var ute med Casper en sväng ikväll och kastade boll och sen blev det en liten promenad i vintervädret. Mysigt!

Fruktansvärt intressant inlägg. INTE.

Puss på er. Victor hälsar också.
Nu sticker jag!
Jag skulle ha gått upp halv nio idag men istället vaknade jag fyrtio minuter senare och fick panik. Rusade upp och kastade på mig lite smink och kläder och jag blev faktiskt färdig i tid. Förstår inte hur jag har kunnat va så trött bara för jag somnade inte alls sent igår. Visserligen satt Viktor och Danne (Jag är lyckligt lottad som fick hit ännu en hockeynörd igår) inne i teverummet och skrek rakt ut ungefär halva natten och när dom inte gjorde det så snarkade dom ikapp, men jag sov ganska bra ändå. Kunde inte med att gå in och säga till dom, dom är ju så söta.

Om tio minuter sticker jag ner till my beloved och vet ni vad? Jag ska stanna där i tio dagar. Det betyder att jag inte kommer hem förrens nästa år. Det låter nästan otäckt... Fast det är ju aldrig fel att komma till Växjö och spendera massa tid med Victor så jag lipar inte för det. Dessutom ska vi ju till Malmö den 5-6 januari och det kommer bli great!

Nu ska jag packa ner det sista, ta på mig jackan och sen drar vi. Have a nice day mates.I'm gonna miss ya Höggan. Har vi någosin varit ifrån varandra SEXTON dagar förut? Jag funderar på om detta kanske kommer att bli min död...