Nostalgi
Haha, jag fattar inte hur jag kunde tycka att det här var bra när jag var liten. Jag satt bänkad så fort det gick på teven.
 
"Kalles trätterträd".
Skönt intro iallafall..

Guuuullmamma
Detta kan ha varit den mest behövliga studiedagen jag haft sen jag började skolan för en herrans massa år sen. Jag somnade inte alls sent igår men ändå var jag hur trött som helst när mamma väckte mig vid nio imorses. Somnade om ett par gånger och gick upp en timme senare. Åt lite frukost och slöade med mami vid köksbordet tills båda fick världens ryck och tog tag i saker och ting. Jag fixade till mig och så åkte vi ner till stan en sväng. Det var inte meningen att jag skulle ha något alls, men lyckades ändå komma hem med en jättesöt rosa mössa och ett par brallor. Fast jag tänker inte gnälla för mamma betalade det åt mig. Ibland är hon världens snällaste måste jag erkänna. Tog en liten fika innan vi stack hemåt och jag kände verkligen hur gött det var att ha henne lite för mig själv. Sånt där borde man göra oftare!

Mitt tangentbord håller på att dö och jag har inte den minsta ork till att springa upp och fixa nya batteri. Det betyder också att jag snart får damp på att texten inte hänger med och därför tänker jag avsluta här. Adjö vänner.
"Törsk, potäter och sös"
Måndagar i skolan plågar en faktiskt på riktigt. Jag förstår inte varför allt går så jävla segt, men det är väl så för alla antar jag. Det har ju knappt blivit nån sömn under helgen heller så det var grymt jobbigt att ta sig ur sängen imorses. Tur att man har studiedag imorgon så man kan ta igen det, hea hea. Well, vi började dagen med att ha nationellt prov i svenska. Jag hade kunnat skriva mycket bättre än vad jag gjorde, men hade helt enkelt ingen ork till att lägga ner tid på det så det fick bli som det blev. Bara att hålla tummarna för att det inte blev nån råflopp. Fortsatte med lite engelska och avslutade med pyskologi. Himla seg kurs det där, men det får väl gå. Idag var det ganska intressant faktiskt så jag överlevde.

Frida: Ååååh, jag är så jävla hongrig.
Jag och Amanda: Haha, jag med..
Frida: Tänk er törsk, potäter och sös nu.
Jag: Nä men prata inte om sånt..
Amanda: Det är sketgött ju!
Jag: Just därför..
Frida: Mamma brukar göra nån jävla sös med räker i till det. Helvete va gött det är.

Det var inte förrens idag, precis efter detta samtalet, som det slog mig hur roligt det måste låta när vi pratar. But hey, visst är det så att man ska vara stolt över sin dialekt? Finns ju ingen anledning att inte prata västgötska när man bor i Falköping. Jag tycker att vi är charmiga iallafall..

Om en liten stund ska jag slå en pling till bebby och sen ska jag åka hem till mamma. Jag ber till Jesus att det står god mat på köksbordet, annars kommer jag gå under. Resten av kvällen lär bli chillidill, vilket är jääävligt behövligt efter helgens bravader. (Jag har alltid undrat vad det ordet betyder på riktigt. Får nog kolla upp det).