bye bye Oslo
Det finns en sak jag absolut inte vill göra idag och det är att åka hem härifrån. Jag vill verkligen inte. Det lockar inte ens att det är party inplanerat hemma i stan ikväll, jag vill vara kvar här. Blööööööh!

14:30 går bussen och jag måste befinna mig på den, hur jobbigt och ledsamt det än är. Rövhål.
blä
Det knyter sig i magen när jag tänker på att jag ska åka hem imorgon.
Jag vill inte, inte ens lite. Jag hatar sånt här.

Förresten hittade ett par skitsofta brallor på Cubus idag men jag hade inte tillräckligt med norska pengar så jag fick låta dom vara. Det sved i min själ när jag gjorde det och det svider fortfarande att veta att jag inte fick köpa mig ett par. Men vet ni vaaaaaad? Jag kom precis på att jag kanske hinner sticka in och köpa dom i Uddevalla imorgon medans jag väntar på att mamma kommer och hämtar mig. Jag ber på mina bara knän att byxorna finns där.
tråkigaste uppdateringen ever
På nått vänster lyckades somna igår till slut. Sebbe däckade redan runt åtta-tiden, och eftersom att jag hade sovit ett par timmar längre på morgonen så var jag klarvaken. Satte mig med datorn i knät och ba: "tralalala, what to do?". Som tur var loggade Höggan in på msn efter en stund så jag hade nån att snacka massa skit med ett tag. Sebbe vaknade lite till och från och ville att jag skulle lägga mig också, men icke! Jag var lite ego och satt kvar en stund till. Efter ytterligare nån timme hade jag så jävla ont i axlarna att jag knappt kunde röra mig så då bestämde jag mig för att krypa ner i sängen jag också.

När klockan ringde imorses halv sex visste jag knappt vart jag var, men jag tvingade upp mig själv iallafall för att springa och pessa. Sen tänkte jag göra Sebbe sällskap när han åt frukost men jag hamnade här i sängen igen istället och stensomnade, haha. Trevligaste tjejen, that's me! Efter att lägenheten hade tömts på folk vaknade jag till ett par gånger men bestämde mig varje gång för att somna om.

Och här är jag fortfarande, under täcket i sängen, haha. Jag borde ha pluggat en jävla massa idag men jag oooorkar inte. Jag har ätit chips och sett klart på "Sunes jul" istället. Jag är sugen på att se klart filmen vi började titta på igår men gör jag det vet jag nån som blir tjurig, hihi. Lika bra att vänta helt enkelt!

Om en kvart slipper jag vara själv för då kommer darling hem.