idag är det fest

Nu kör vi. Det är all in som gäller!

(Fredrik Asp här förresten. Var tydligen viktigt att det meddelades).

06:12

Ska: alldeles strax gå iväg till dagis.
Har: aldrig känt mig gladare.
Vill: ha lite go vårvärme.
Måste: börja sola solarie nästa vecka.
Borde: ta tag i allt släpande plugg som är kvar.
Får: äntligen sova tillsammans med darling inatt igen.
Vill inte: jobba ikväll egentligen, blö.
Hoppas: att dom sista veckorna till studenten inte går allt för fort.

Alltså hallå.. igår kollade igenom lite gamla inlägg och jag insåg att för ett år sen satt jag ute på altanen hemma hos pappa i BIKINI och solade. What the fuuuuuuuck? Det är svinkallt ute just nu och regnar gör det också. Det skulle inte förvåna mig om det snöar den 4 juni. Jävla väder.

Ha en bra dag gullisar.

svar angående designen
Postat av: carro
hej. jag undrar hur du har ändrat texten i kategorier osv. och hur man ändrar texten i överskriften till inläggen? vore jättesnäll om du ville förklara lite lätt, tkr att din design är så grymt fin! :)

Jag är världens sämsta på att förklara saker på ett enkelt sätt, tar gärna allting väldigt detaljerat och invecklat, men jag ska försöka. (Kan också tillägga att jag verkligen inte är någon klippa på det där med design, utan sitter mest och testar mig fram, haha).

För att ändra texten på överskriften: Gå först in på Design, och sen på "Redigera stilmall". Scrolla sedan ner tills du kommer till "Entry headers" och där skriver du in den stilen du har bakom "font-family".

För att ändra texten i kategorierna: Detta är ganska högt upp på "Redigera stilmall"-sidan. Man ska komma till ett ställe som börjar med ". nav {" och bakom "font-family" skriver du in den stil du vill ha på texten.


Hoppas att jag har förklarat så att du förstår någorlunda bra iallafall. Och tack för kommentaren förresten, kul att du gillar min design! Hihi. Kram.