Lite ferriation väntar
Har alldeles precis fixat till mig så gott det går och är snart redo för att bege mig ut och möta Höggan. Sen bär det vidare till Malin för att träffa en hög andra snäckor, kolla Melodifestivalen och inta måttliga mängder med alkohol. Kanonkväll med andra ord!

Ska försöka mig på och gå ute med pumps också. Snacka om tuff utmaning. Men å andra sidan, det är mörkt ute så vem skulle se ifall jag ramlade? Hoppas bara på att jag inte bryter vristen eller nått.
Tjolahopp tjolahej!
Jag hade behövt ett antal timmars mer sömn, men idag var det bestämt att jag och Höggan skulle knalla oss bort till Secondhand och se om vi kunde hitta något och det bangar jag såklart inte.Känns dock illjobbigt att behöva gå ner till stada först och ta ut pengar, buhuhu. Det är dagar som denna man skulle haft körkort..

När jag har druckit upp min apelsinjuice ska ta och plocka ut lite saker härifrån mitt rum så det slipper se så bösigt ut och sen ska jag gå och väcka Timo. Han sov iprincip hela dagen igår och var bara en liten stund på natten, så nu är det hög tid för honom att han blir lika aktiv som han var första dagen. Det var mycket roligare.

Later homies, later.
No words