LUGN MORGON
 
Har sällan något emot att ta morgonpromenaden med Lowe, men idag var det väldigt skönt att få slippa. Hade så svårt att somna inatt och idag vaknade jag med vansinnigt ont i magen så medans mina grabbar gick ut en sväng satte jag mig i duschen en liten stund. Nu har jag proppat i mig värktabletter och pillat i mig en clementin. Bättre än inget, försöker jag tänka. Frukost alltså.. ingen fabborit hos mig om en säger så. 
 
Framåt lunch ska hela lilla familjen här hemma gå bort och hämta upp Eskil, min gamle krake. Älskar att det räcker med att ta med honom på en promenad för att Lowe ska bli helt slut och sova i typ fem timmar när vi väl kommit hem. Lowe ser Eskil som sin idol. Om det är ömsesidigt? Inte över huvud taget.
 
Idag står även disk och dammsugning på schemat. Simpla vardagsgrejer som alla människor gör, men som ändå för mig just nu känns som något jag skulle kunna börja gråta över. Jag har ju försökt ta bort alla krav som går men samtidigt så står ju inte världen still för att jag är sjukskriven och sånna där saker måste en ju göra. Det går inte leva helt kravlöst. Tror också någonstans att en mår bra av någon slags rutin, iallafall gör jag det, och då kan sånna där små saker vara bra.