SLUT PÅ HELG
God kväll, kompisar och icke-kompisar. Ännu en helg lider mot sitt slut och åter igen förvånas en över hur förbannat snabbt dessa stackars lediga dagar en har tycks gå varenda gång. Hela helgen har jag dessutom forsatt att känna mig hängig och halvsjuk men det blir liksom inget mer utav det. Har bara gått och väntat på att vakna upp med dunderförkylning och feber, men hepp. Vi får väl se vad det blir utav det! Att må såhär suger ju.


Bild från gårdagens förmiddagspromenad uppe på berget ihop med mamma, Inge och hundarna. Femtio nyanser av grått beskriver lilla schlätta ganska så väl dessa dagar.
 
Igår kväll jobbade Jeppe, så jag och Lowe stack bort till Botvidsgatan där vi blev bjudna på riktigt göttig mat.
Senare kom Musse & Mathilda förbi och gjorde oss sällskap så vi satt bänkade i soffan tillsammans allihop och kikade på Mello. Konstigt att en varje år svär över hur himla dåligt det är och lovar sig själv att "aldrig mer se på skiten" och året efter sitter en lik förbannat och glor på't varje lördag. 

 
Och med dessa snapchatbilder av högsta kvalité säger jag tack och hej för mig. Lowe har äntligen kommit till ro på sin filt ute i hallen, så jag tänkte njuta av lugnet och krypa ner under en filt här i soffan. Just nu känns det som att mina händer ska brinna upp och som att huvudet väger cirka hundra kilo, men tempen fortsätter att visa normala siffror. Så jävla märkligt. Hoppas på att må bättre imorgon då nio timmars jobb står på schemat. Har så dåligt med energi just nu att jag fick tårar i ögonen bara av att skriva det. Fy fan.